Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Ανανεώστε τα παλιά σας έπιπλα

Όλοι μας έχουμε κάποιο παλιό έπιπλο που αγαπάμε ή κάποια ωραία  έπιπλα από μαμάδες και γιαγιάδες που δεν θέλουμε να πετάξουμε ή θέλουμε να μετακομίσουμε μόνοι μας και τα οικονομικά μας δεν επιτρέπουν αγορά καινούριων επίπλων ή απλά θέλουμε να ανανεώσουμε το χώρο μας.  
Παρακάτω θα δείτε μερικές ωραίες ανανεώσεις παλιών επίπλων, ώστε να πάρετε ιδέες, για να δώσετε κι εσείς στα δικά σας μια δεύτερη ευκαιρία.
 
 
Συρταριέρες
Οι παλιές συρταριέρες με ένα καλό τρίψιμο, βάψιμο σε ωραίο χρώμα και αλλαγή πόμολων γίνονται εύκολα από έπιπλα τηλεόρασης μέχρι έπιπλα εισόδου. Τώρα αν πιάνει περισσότερο το χέρι σας, μπορείτε να δοκιμάσετε και στένσιλ ή να ζωγραφίσετε πάνω τους.
  
 
 
Βιβλιοθήκες, ραφιέρες
Εδώ μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει κυριολεκτικά!  Από το πιο απλό να βάψετε δηλαδή, μία παλιά καφέ βιβλιοθήκη σε λευκό χρώμα και να δείτε κατευθείαν τη "σικ" διαφορά, μέχρι να τοποθετήσετε ταπετσαρία στο εσωτερικό μέρος του επίπλου.  Και φυσικά μπορείτε να του δώσετε πολλές αποθηκευτικές χρήσεις.
 

Καρέκλες, τραπεζάκια, και λοιπά έπιπλα
Παλιές καρέκλες αλλάζοντας ύφασμα και βαμμένες σε έντονο χρώμα, 60΄s μπαμπού τραπεζάκια, ακόμα και παλιά βαλιτσάκια ομορφαίνουν το χώρο μας και αποτελούν μοναδικά κομμάτια.


 


 
photos : bhg, pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου