Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση _Μέρος 2ο Εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα

 
Για όσους δεν είναι του κλασσικού στυλ ή βαρέθηκαν τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια (δέντρα, μπάλες και τα λοιπά) και θέλουν να δώσουν μια διαφορετική οπτική στο χώρο τους,  χωρίς  όμως να του στερήσουν το χριστουγεννιάτικο ύφος.
 
  
Από Κλαδιά
Οι περισσότεροι έχουμε σε κάποια γωνιά του σπιτιού μας, μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο.  Φέτος μπορούμε να κρεμάσουμε σ' αυτά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή λαμπάκια, να γεμίσουμε το βάζο με κουκουνάρες ή μικρές μπάλες κι έχουμε ένα πολύ μοντέρνο και οικολογικό δέντρο.  Ταιριάζει και στην είσοδο της πολυκατοικίας (δε θέλω να πιστεύω ότι δεν στολίζετε την είσοδο όσοι από εσάς ζουν σε πολυκατοικία!)  Προσοχή : το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μινιμαλιστικό, γι' αυτό μην παραφορτώσετε τα κλαδιά με στολίδια.

 


 
 













Από Ξύλο
Από διάφορα ξύλα ή πιο χοντρά κλαδιά φτιαγμένα αυτά τα δεντράκια, στοιχισμένα και καρφωμένα στον τοίχο ή πάνω σ' ένα άλλο ξύλο για διακόσμηση σε φυσικούς τόνους.  

 
 
 
 
 
 
 
Από Λαμπάκια
Πάρτε τα λαμπάκια που μέχρι πέρυσι χρησιμοποιούσατε για το στολισμό του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου, στερεώστε τα στον τοίχο και σχηματίστε μ' αυτά το φετινό σας εναλλακτικό δέντρο.
 




Από Γιρλάντα
Φτιάξτε για τα πιτσιρίκια σας ένα δεντράκι στο τοίχο του δωματίου τους χρησιμοποιώντας μια όμορφη γιρλάντα. 
 

the improvised life, style files, bhg, pinterest
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου